lördag 13 november 2010

Första dykdagen

Det är första gången jag och Freddie provar dykning. Riktigt kul och udda känsla. Vi hade teori på förmiddagen och eftermiddagen spenderades i pool meddiverse övningar. Imorgon blir det 2 dyk på öppet vatten.

5 kommentarer:

Hjördis sa...

Var försiktiga. Grips inte av panik, då brukar det gå åt skogen. Kram på er!

Emma sa...

Freddie är min Buddy vettu och kommer rädda mig. Vi går privatkurs med 2 instruktörer så det finns en varsinn för oss. Idag har vi tränat i poolen på alla möjliga konstiga övningar så det ska nog gå bra. Det viktigaste är att andas, andas och andas.

Pernilla sa...

Spännande! (Visste väl att du var tvungen att ta en dykkurs när jag sa att jag skulle göra det... ;) hihi. Ok, ska börja öva på att tänka på att andas redan nu! lYCKA TILL imorgon!! Kramar!

Emma sa...

Tvungen och tvungen, jag har alltid velat ta dykcert.
Det har länge legat på min bucketlist men Fredrik har verkligen inte varit sugen alls, trots att jag försökt lobba för detta ända sen vi började prata på att resa till Thailand förra året. Jag var helt chokad efter vårt besök på center nummer 2 då Freddie var på, och kursen började redan dagen efter. Nu är han jätteglad att jag övertalade honom.

Emma sa...

Å jag med!

Du får öva med cyklopet du fick i födelsedagspresent. Det är verkligen superkul är helt upprymd inför imorgon när vi aka göra 2 dyk i riktiga vattnet. Det första är ett fundive där vi bara får glida runt utan massa övningar, det går ju liksom inte komma någonstans i poolen.