onsdag 10 november 2010

3 goda ting!

Emma är väldigt nöjd med dagen därför skriver Emma om sig själv i tredje person från Freddies lur, nej jag är inte schitzo.
Dagen började med att vi inte störtade när vi flög till Phuket. Så, tjooohooo nu är vi framme på Kamala beach där den riktiga slapparsemestern börjar. Nummer 2, Emma hittade äntligen en restaurang som serverade favvothairätten Satay Gai dvs kyckling med jordnötsås.
Nummer 3, Emma har köpt ett par goggels och en snorkel. Emma har ingen backventil i näsan så det är ju kanoners. Nu över till Fleddiboj som thaithai hade sagt.....

Kan ju tillägga att vi kom fram till hotellet Baan Chaba som Hjördis rekmommenderade, efter ett visst tjöt på den stöniga taxipiloten som hela tiden försökte ställa kontollfrågor vi tolkade som att han tvivlade på att vi verkligen hade bokat rum där. Vilket vi inte hade men det ska ju han skita i :-). Lite motfrågor om han tänker hitta eller inte blir svaret 'No ploblem no ploblem' och 2min senare lassar vi ut väskorna utanför Baan Chaba. Jättemysigt, och nu sitter vi på terassen utanför rummet och tar en varsin Singha, ska strax promenera den minuten det tar till stranden och sätta oss o ta en till öl på en av alla mysiga strandresturanger. Cheers!

4 kommentarer:

Hjördis sa...

Baan Chaba! Vilket hus bor ni i? Vi bodde i det första på vänster sida. Ni får hälsa den Franska ägarinnan från nöjda kunder Kamala 2010 och 2009. Ni måste ta en kaffe på Reed Café. Kram

Emma sa...

Okej... Riktigt nice hotell fast vi saknar pool lite. Vi bor 2:a till hoger.

Pernilla sa...

Snygg utstyrsel! Får jag ta med den i mixen? ;)

Emma sa...

Nej tack men det kommer andra du kan ta