onsdag 7 oktober 2009

Sri Lanka here we are!

Vet inte riktigt hur man ska summera så mycket nya intryck på något bra sätt. Lite kortfattad summering iaf.
Flyget var sent så vi kom fram 3 timmar senare. Susantha hämtade oss och vi åkte bil ner till Unawatuna Beach, vi var inte framme föränn vid midnatt SL tid. Det var bara tryna kudden för två blondilner på vift som spenderat föregående natt på flyget.

Resan ner var helt galen! Pillan satt och lät oooo från å till och pekade oroligt på trafiken som minst sagt inte är som hemma.

I morse träffade vi Rangie, Rita, Isis, Alexis deras barn med familjer och Ritas mamma. Supertrevliga människor! De skulle vidare hem idag så de träffar vi igen på invigning. Vi ägnade även förmiddagen att planera vår tripp genom landet med Susantha och Rangie. De är verkligen supertrevliga och vill oss så väl!

Idag har vi annars "surfat" dvs vi låg som två sälar på brädorna och plaska mest. Brädan sjuker ju liksom om man står på den.
Sen fjantade vi runt på stranden med kameran i högsta hugg och gjorde parodi på fotomodeller som ligger i sanden. Jättekul tyckte vi tills vi upptäckte att de som vi såg hade skrattat åt oss på restaurangen som låg vid stranden var Rangies barn med familjer. Lite pinsamt faktiskt.

Sen har vi shoppat till överpriser av damer med Ikeapåsar på stranden. Det är rekomenderat att pruta till hälften för att sen gå upp lite men man känner sig ju assnål när man gör det eftersom det är svältfödda på turister.

Människorna är otroligt trevliga och stranden är helt underbar!
Just nu sitter vi 5m från stranden proppmätta efter våran 3 rätters och dricker vin i 25 graders värme.

Tyvärr blir det ingen bild, det är inte så bra täckning för det. Vi skriver snart igen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter ju nästan som hemma. Förutom trafiken. Och stranden. Och värmen, den billiga maten, de nya upplevelserna och att inte JAG är där!! Låter som ni har haft en bra start trots sent plan och sömnbrist. Ta't fortsatt lugnt o gött. Kram på er! Och en stor puss till dig Emma. Saknar dig.

mamsen sa...

Skönt att allt har gått bra. Ni verkar ha det skönt och gott. Bränn inte upp er. Kram på er

Sus sa...

Härligt tjejjer, nu börjar man känna igen er igen... vill inte erkänna men jag är så superavis på er så jag håller på att spricka! Här hemma blåser o regnar det som tusan, vad tusan gör jag här??!! Ser fram emot flera bilder att sukta på... Sköt om er o njuuuuut. Kram /Sus