söndag 11 oktober 2009

Dagens shopping

Dagen började med ett snabbt dopp i poolen omringade av massa apor som sprang runt, drack ur poolen och retade personalen.

Susantha kom och hämtade oss på hotellet och turen gick till ett buddistiskt tempel. Med oss hade vi en privat guide som försökte lära oss meditera. Han visade oss runt i templet bland alla gestaltningar av Buddha man kan tänka sig.

För första gången var vi på den lokala marknaden. De är grymma försäljare och har 100 trick för att sälja mer än vad man tänkt sig. Resultatet blev väl ännu tyngre väskor på vägen hem.

Nu har vi landat i Amitirigala och ätit kvällsmat med Rangies barn. Vi sover hos hans bror som bor ca 5 minuter från honom. Fantastiskt fint ställe. De har ett antal anställda som servar hela tiden känns väldigt lyxigt! Imorgon är det invigning och vi ska upp tidigt så nu är det dags att tryna kudden!

5 kommentarer:

Sus sa...

Vilken lyx ni har som blir guidade och omhändertagna överallt där ni kommer! Ska bli spännande att höra om invigningen imorgon! Sov gott!

Anonym sa...

Ja, privat chaffis o guide skulle man ha på alla semestrar i exotiska länder! :o)

Far / A sa...

Vilka höjdarupplevelser man får läsa om varenda dag. Hoppas det går bra att börja "jobba lite" också. Ha det bra. Kramar...

Anonym sa...

Hej! Vad roligt att läsa om ert äventyr, vad roliga grejer ni får göra!

Ta ett dopp för mig också! =)

Kram Anna Rosvall

Jenny sa...

Min naturupplevelse igår var en grävling som sprang upp på trappan vid vår ytterdörr :-o Nästan lite för mycket spänning. Nu ska jag ut och mocka - visst saknar du det lite Emma ? ;-) Dagens väder i Arvika är just nu regn och 8 grader. Imorse fick vi skrapa rutorna. Härligt älgjaktsväder för de som roar sig med det....

Puss